Sinds 2003 gespecialiseerd in explosieveiligheid

LHS Consultants B.V. is opgericht in 2003 door Gido van Tienhoven (1969), werktuigbouwkundig ingenieur (Delft 1995). In dat jaar kregen werkgevers en fabrikanten te maken met verplichtingen vanuit de ATEX 137 en ATEX 95 richtlijnen op het gebied van explosieveiligheid. LHS Consultants hield zich voornamelijk bezig met het opstellen van explosieveiligheidsdocumenten, het maken van technisch constructie dossiers en het overdragen van kennis over explosieveiligheid. 

Uitbreiding naar E-learning en ATEX producten 

In 2012 werd onder de handelsnaam AtexOnline de E-learning Basiscursus Explosieveiligheid & ATEX voor uitvoerend personeel ontwikkeld en ingezet bij klanten met zowel stof- als gasexplosiegevaar. In 2013 volgde onder de handelsnaam Ex-Machinery het bedrijfsonderdeel dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van industriële ATEX producten.

Kwaliteit in advies en product  

Een advies voldoet alleen aan onze kwaliteitsnorm als wij naast de volledige risico-inventarisatie ook de praktisch uitvoerbare oplossing aandragen. Wat betreft onze producten kunnen onze klanten naast een technisch degelijk ontwerp, rekenen op een mooi vormgegeven product en korte levertijden.  

Bekijk het volledige profiel van Gido van Tienhoven 

 

Ga naar boven